Revalidatie

BehandelruimteRevalidatie is de behandeling van de gevolgen van een ongeval, operatie of andere medische ingreep, maar ook van aangeboren problemen in het bewegen of ten gevolge van later verworven neurologische ziektes.

Pre- en postoperatief kunnen wij veel voor u betekenen.
Wij hebben ruime ervaring in het behandelen van de gevolgen van orthopedische ingrepen. Vóórdat een operatie wordt verricht kunnen wij u voorbereiden op wat u na de operatie aan problemen in het bewegen kunt verwachten. Wij kunnen u al tevoren de oefeningen aanleren die u na de operatie waarschijnlijk moeilijker kunt aanleren. Ook het lopen met krukken is vóór een operatie stukken gemakkelijker aan te leren dan erna.

Na de operatie kunnen wij u helpen met het zo vlot mogelijk weer "op de been" te komen, of bijvoorbeeld uw hand weer te kunnen gebruiken.

 

Neurologische aandoeningen
Fysiotherapie Centrum Velp heeft uitgebreide ervaring en kennis in het behandelen van neurologische aandoeningen, zowel aangeboren als op latere leeftijd verworven.
Wij behandelen aandoeningen zoals: spasticiteit en athetose, de gevolgen van een beroerte (CVA), MS, ALS, Parkinson, dwarslaesie en kanaalstenose, maar ook bij het verbeteren van loop- en beweegstoornissen bij dementie en Alzheimer kunnen wij u helpen.