Welkom bij Fysiotherapie Centrum Velp

Praktijk

Onze praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat 1a in het centrum van Velp.

Omdat wij flexibel inzetbaar zijn hanteren wij geen wachtlijsten.


Contact Of Bel: 026 361 53 08

Onze Praktijk

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Centrum Velp hebben brede kennis en ervaring in het behandelen van veel soorten klachten. Wij werken op individuele basis aan pijnklachten, gewrichtsproblemen, spierklachten, orthopedische en neurologische bewegingsstoornissen en verschillende andere (pijn)klachten. Verder behandelen wij pre- en postoperatieve indicaties, sportklachten van jong en oud en bewegingsproblemen van ouderen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in oedeemtherapie en oncologiefysiotherapie. Mocht u toch twijfelen of u bij ons aan juiste adres bent, schroom niet om ons te bellen. 

Het is bij ons mogelijk zonder verwijzing van een (huis)arts een afspraak te maken en in spoedeisende situaties doen wij er alles aan u dezelfde dag nog te kunnen helpen. Het belang van onze patiënten staat bij ons bovenaan. Wij behandelen in de praktijk maar als het nodig is komen wij ook bij u aan huis of in een verzorgingstehuis of instelling. 

Iedere patiënt krijgt bij ons alle individuele tijd en aandacht om op die manier zo goed mogelijk aan zijn klacht te kunnen worden geholpen.
Wanneer u voor het eerste bezoek bij ons komt, inventariseren en onderzoeken wij uw probleem nauwgezet en daarna bespreken wij met u welke behandeling voor u de beste is.


In Fysiotherapie Centrum Velp zijn drie Fysiotherapeuten werkzaam.

Algemene Fysiotherapie

manueletherapie_2.jpg
Algemene Fysiotherapie

Algemene fysiotherapie is te verdelen in drie hoofdstromingen...

Lees meer..

Lymfedrainage - Oedeemtherapie

Lymfedrainage_1.jpg
Lymfedrainage - Oedeemtherapie

Lymfedrainage, ook wel Oedeemtherapie genoemd is een behandelingsmethode waarbij...

Lees meer..

Medical Taping

medicaltaping2.jpg
Medical Taping

Medical Taping (Kinesiotaping) bij pijnklachten en (sport)blessures.

Lees meer..

Endermotherapie

endermo_424.jpg
Endermotherapie

Bij endermotherapie wordt gebruik gemaakt van een apparaat op basis van een vacuümpomp en is een goede aanvulling bij behandeling van stugge littekens, fibrose, verkleefde littekens en lipoedeem....

Lees meer..