Hoe bereikt u de praktijk van Fysiotherapie Centrum Velp?

Het adres is: Nieuwstraat 1a, 6881 SK Velp (Gld). Tel: 026-3615308

1. Vanuit de richting Arnhem:

U rijdt vanaf de Velperweg/Arnhemsestraatweg de Hoofdstraat van Velp binnen. U passeert drie stoplichten (Wilhelminastraat, Oranjestraat en Rozendaalselaan). Na 50 meter slaat u rechtsaf de Emmastraat in. Vervolgens neemt u de eerste straat rechts. Dit is de Nieuwstraat. Het tweede pand aan uw linkerhand is nummer 1a.

2. Vanuit de richting Rheden:

Op de Zutphensestraatweg passeert u de rotonde bij de Beekhuizenseweg. U rijdt rechtdoor (de Hoofdstraat in) en passeert het stoplicht bij het postkantoor (gelegen aan uw linkerhand). U maakt dan met de weg een flauwe slingering om het nieuwe pleintje. Direct daarna kunt u linksaf de Emmastraat inslaan. Vervolgens is de Nieuwstraat de eerste straat rechts. Het tweede pand aan uw linkerhand is nummer 1a.

3. Vanaf het Velperbroekcircuit:

U neemt de afslag Velp en rijdt de Kennedylaan op. U passeert twee stoplichten achter elkaar en rijdt dan door tot aan de spoorwegovergang, waar de Kennedylaan iets oploopt. Vóór de spoorwegovergang slaat u links af (de Brugweg in), u rijdt langs het spoor en neemt de eerste straat aan uw rechterhand, alwaar u het spoor oversteekt. U bent dan in de Emmastraat. Deze rijdt u door tot aan het eenrichtingsbord, net voorbij de kerk aan uw linkerhand. Daar slaat u linksaf de Nieuwstraat in. Het tweede pand aan uw linkerhand is nummer 1a.

Het parkeren rondom de praktijk is gratis, wel is op bepaalde straten een blauwe parkeerschijf nodig.
"
Grotere kaart weergeven